Magyar English
Cím: 1097 Budapest, Illatos út 9.   Telefon: (+36 1)280 6905   Fax: (+36 1) 280 5794
Keresés   ok

Menekülő kámzsa ABEK1 P3, Reaktor P3, Tűzvédelmi menekülőkámzsa
Menekülő kámzsa ABEK1 P3, Reaktor P3, Tűzvédelmi menekülőkámzsa A menekülőkámzsák olyan egyéni légzésvédelmi védőeszközök, amelyeknél egy – kombinált szűrővel szerelt – gumi félálarc a fejet védő kámzsába van építve. Különleges kialakításuk lehetővé teszi, hogy védjék a szemet, légzőszerveket, fejet, ugyanakkor szemüveg viselését is megengedik. A kámzsák rögzítését gyorszárású fejszalagok biztosítják. A kámzsák rugalmas passzéban végződnek a nyaknál. Az ellenálló, nem párásodó látómező tiszta látást és teljes látóteret biztosít. A kényelmesebb kilégzést két kilégző szelep segíti. A kámzsák anyaga PVC-vel kent pamutkelme, mely nemcsak önkioltó és vegyszerálló, hanem kényelmes viseletet is biztosít. A látómező anyaga 0,5 mm optikailag tiszta PVC. A félálarc anyaga: természetes gumi, mely nem tartalmaz irritáló és egészségre káros anyagokat.

Alkalmazás:

A kámzsák használata nem igényel semmilyen speciális felkészülést, a védőcsomagolás felbontása után (bontás helye a zacskón jelölve) a kámzsát a fejre kell húzni, a félálarcot a két fejszalag egyidejű meghúzásával az arcra illeszteni. Képes használati útmutató a csomagoláson is található.

Alkalmazási korlátok:

  • A kámzsa csak akkor használható, ha a levegő oxigéntartalma legalább 17 tf.%
  • Magasabb koncentrációjú szennyeződés a kámzsa védelmi idejét lecsökkenti)
  • Egyszer használatos eszköz, ismételt felhasználása szigorúan tilos!

Garancia:

5 év, sértetlen, eredeti, gyári csomagolásban.


Menekülő kámzsa ABEK1 P3

A menekülő kámzsa alkalmazási területe: tűz, vegyi balesetek, katasztrófák esetén a veszélyeztetett területről kimenekülési célokra. A kámzsa védelmet nyújt: 1000 ppm koncentrációig szerves vegyületek, szervetlen és savas gázok és gőzök,valamint ammónia ellen az EN 14387 követelményeinek megfelelően. A kámzsa nem véd szénmonoxid /CO/ ellen!!! Eszközosztály: „S“

Szabványok:

Védelmi /áttörési/ idő: 1000 ppm koncentrációnál ciklohexán, kénhidrogén, klór, hidrogén-cianid, ammónia, kén-dioxid az MSZ EN 141 szabványnak megfelelően (MSZ EN 14387:2008). Részecskeszűrési hatásfoka: szilárd és cseppfolyós részecskék ellen megfelel az MSZ EN 143:2007 szabvány P3 osztály követelményeinek. A termék CE jelöléssel rendelkezik, a DIN 58647-7:1997, ABEKP15 osztály szabványi követelményeinek megfelelést a német BGIA intézet vizsgálta be.

Csomagolás:

Egyedi csomagolás: fényvédő, zárt, hegesztett alumínium tasak, kartondobozban elhelyezve. Gyűjtőcsomagolás: 20 db kis kartondoboz.


Menekülő kámzsa Reaktor P3

A menekülő kámzsa alkalmazási területe: nukleáris balesetek, katasztrófák esetén a veszélyeztetett területről kimenekülési célokra. Alkalmazható a lakosságnak a szennyeződött területekről való gyors kimenekítésére is. A kámzsa védelmet nyújt radioaktív jód és metiljodid, valamint radioaktív porok és aeroszolok ellen. A kámzsa nem véd szén-monoxid /CO/ ellen!!! Eszközosztály: "S"

Szabványok:

Védelmi /áttörési/ idő: min. 30 perc 1000 ppm metiljodid és radioaktív jód ellen a DIN 3183-3 szabványnak megfelelően. Részecskeszűrési hatásfok: szilárd és cseppfolyós aeroszolok ellen megfelel az EN 143 szabvány P3 követelményeinek. A menekülőkámzsa védelmi kapacitása megfelel az EN 403 S osztályának, a DIN 3181-3:1994, TB 4240-00532 Anhang9 és az EN 141 szabvány követelményeinek. A termék CE jelöléssel rendelkezik.

Csomagolás:

Egyedi csomagolás: fényvédő, zárt, hegesztett alumínium tasak, kartondobozban elhelyezve. Gyűjtőcsomagolás: 20 db kis kartondoboz


Tűzvédelmi menekülőkámzsa

Kámzsával rendelkező légzésvédelmi eszköz, rövid idejű (de minimum 15 perces) alkalmazásra, tűz keletkezése esetén való önmentésre. Tűz következtében levegőbe kerülő részecskék, szén-monoxid vagy más toxikus gázok elleni védelemre szolgál. Vállhevederes hordtáskában készenlétben hordható, a szűrő a használó által nem cserélhető. Eszközosztály: „M“

Szabványok:

DIN EN 403:2007 szerint minősített. Eleget tesz a 89/686/EEC (Személyi Védőfelszerelések) direktívában rögzített előírásoknak, továbbá a 93/68/EEC, 93/95/EEC és 96/58/EC direktíváknak.

Csomagolás:

Fényvédő, zárt, hegesztett alumínium tasak, merevfalú hordtáskában elhelyezve, amely homlokfalának belső oldalán van elhelyezve az Alkalmazási Útmutató.

 

Respirátor zrt.
H-1097 Budapest, Illatos út 9.
Telefon: +36 (1) 280 6905
Fax: +36 (1) 280 5794
Email: info@respirator.hu
Web: www.respirator.hu
RESPIRATOR
Hirdetés