Magyar English
Cím: 1097 Budapest, Illatos út 9.   Telefon: (+36 1)280 6905   Fax: (+36 1) 280 5794
Keresés   ok

DMC 2000S Elektronikus személyi doziméter
A DMC 2000S egy elektronikus személyi doziméter. A DMC 2000S energiatartománya a gammasugárzás esetében 50 keV ÷ 6 MeV, dózisteljesítmény méréstartománya pedig a természetes háttérnél több mint 10 Sv/h. Az elhaladás közbeni adatcsere lehetősége egyedülálló rugalmasságot biztosít. A mozgás közbeni leolvasás lehetővé teszi a zónánkénti dózismenedzselést, valamint az állomány pillanatnyi tartózkodási helyének lekövetését is.
DMC 2000GN Elektronikus személyi doziméter
A DMC 2000GN egy gamma - neutron elektronikus személyi doziméter. Működése egy különleges neutron detektáló technológián alapszik. A lassú, a közepes és a nagy energiájú neutronok teljes energia tartományának lefedése nagy érzékenységgel, és hatékony gamma elnyomás mellett történik. A DMC 2000GN doziméter gamma detektálási képessége megegyezik a már jól bevált DMC 2000S doziméterével, így lehetővé teszi a gamma dózis mérését az 50 keV ÷ 6 MeV tartományban, a dózisteljesítmény méréstartománya pedig a természetes háttérnél több, mint 10 Sv/h.
DMC 3000 Elektronikus személyi doziméter
A DMC 3000 egy gamma - röntgen elektronikus személyi doziméter. A DMC 3000 a gamma és röntgen sugárzás széles tartományát lefedi. A különleges nagy kontrasztú, hátsó megvilágítású LCD kijelző egyértelműen kijelzi a dózist és a dózis teljesítményt. Többféle (hang, vizuális és tapintható) riasztás visszajelzések a felhasználónak. 2500 órás folyamatos működés egyetlen AAA elemmel.
LDM 320D és LDM 320W USB doziméter olvasók
Az LDM 320D és LDM 320W doziméter olvasók USB csatlakozón keresztül, PC szoftver segítségével működnek, és vezeték nélkül képesek kommunikálni a DMC 3000, DMC 2000, és SOR termékcsaládba tartozó doziméterekkel. A DOSIMASS, DOSIFAST vagy más kompatibilis szoftvert használva az LDM 320D vagy LDM 320W olvasó segítségével aktiválhatjuk vagy deaktiválhatjuk a dozimétereket.
LDM 2000 doziméter leolvasó, elhaladás közbeni adatcserével
A menet közbeni adatcsere lehetősége páratlan alkalmazási rugalmasságot biztosít: részterületenkénti lekövetés, plusz a dolgozó tartózkodási helyének valós idejű azonosítása bármilyen tilalom életbe léptetése nélkül.
SOR/T - SOR/R Háttér / LLR és harcászati (n, γ) doziméter
Az SOR sorozat egyik fontos sajátossága, hogy egy termékkel képes eleget tenni különböző alkalmazási megoldások igényeinek. A multidetektoros felépítésnek köszönhetően a mérési tartománya elég széles, és magában foglalja a magas gamma és neutron szintek mellett az alacsony szintű sugárzást (LLR) is. A doziméter az aktuális katonai és civil szabványoknak megfelelően van minősítve. Néhány érvényben lévő szabvány előírásain még túl is tesz, hogy megfeleljen az alkalmazási környezet szigorú követelményeinek. A NATO tagországok többsége az SOR dozimétereket választotta.
XOM/T XOM/R adatleolvasó / írókészülék
Az XOM/T és az XOM/R adatleolvasó / író készülékek hordozható és autonóm eszközök, amelyeket az egyéni és kollektív dozimetria tábori körülmények között való menedzselésére konstruálták, az SOR/T, illetve az SOR/R dozimétereket alkalmazva. Az XOM/T és az XOM/R adatleolvasó / író készülékek alkalmazhatók autonóm módon, integrált adatbázissal vagy egy globális dozimetria és személyzeti menedzselő rendszer részeként.
96M (nehéz) védőruha
A 96M védőruha levegőrásegítő rendszerrel ellátott, nehéz szigetelő típusú, egyrészes vegyivédelmi védőöltözet azok számára, akiknek hosszabb időn át kell tevékenykedniük szennyezett körülmények között (pl. mentesítést végrehajtó állomány).
ONESuit Pro vegyivédelmi védőruha
A ONESuit Pro az egyik legjobb minőségű vegyivédelmi védőruha amely megfelel az EN 943-1 (újrahasználható) és az EN 943-2 (korlátozottan újrahasználható) szabványok előírásainak. A legnagyobb szintű védelmet kínálja a vegyi és biológia anyagokkal szemben, és jelentősen túlteljesíti az EN szabvány húzószilárdságra, hajtogatási berepedezésre, és átszúrás ellenállásra vonatkozó előírásait.
ABV-hordágy
Az ABV-hordágy a sebesültek vegyiszennyezett területen való védelmére és szállítására szolgál. A speciális (gumírozott szövet) védőrétegből készült zsák 8 órás védelmet biztosít a mérgező harcanyagok ellen, és - a nehéz ABV védőruhához hasonlóan - mentesíthető, fertőtleníthető.
Respirátor zrt.
H-1097 Budapest, Illatos út 9.
Telefon: +36 (1) 280 6905
Fax: +36 (1) 280 5794
Email: info@respirator.hu
Web: www.respirator.hu
RESPIRATOR
Hirdetés